Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Oktapod - E kam bere s'e kam bere | Dashamir Shehi - 15 Janar 2016 - Vizion Plus - Variety Show

3 years ago1 views

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
https://www.facebook.com/TurjanHyska28
https://instagram.com/turjanhyska/
https://twitter.com/turjanhyska
Dashamir Shehi ne rubriken "E kam bere, s'e kam bere..."! Zbuloni te pathenat e Dashamir Shehit.
Nje format, shtylla kryesore e te cilit mbetet aktualiteti ne te gjithe spektrin e tij. Investigimi, thellimi dhe debati i dites jane ne qender te programit duke mos anashkaluar elemente te ndryshem artistik krejt te vecante dhe te parealizuar me pare si forme neper ekranet shqiptare. Ndryshe nga nje sezon me pare, tashme formati vjen me i pasuruar, me dinamik e me me shume elemente show. Bisedat apo debatet perpos elementit te tyre standart do te jene te kombinuara ne menyre harmonike edhe me elemente te spektaklit apo lojes duke e bere edhe me terheqese natyren e formatit.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Oktapod - E kam bere s'e kam bere | Dashamir Shehi - 15 Janar 2016 - Vizion Plus - Variety Show
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x3mr072" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above