Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Basha, në veri: Daljen nga kriza ta zgjidhim me votë - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
4 years ago|2 views
Në Kukës, Lulzim Basha nisi takimet me qytetarët në formën e zakonshme të tij në këtë fushatë elektorale, duke pyetur qytetarët dhe tregtarët. Sipas një njoftimi për shtyp të PD-së, kreu i demokratëve u njoh nga banorët e qytetit verior me pamundësinë për të mbijetuar.