Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Meta përshëndet marrëveshjen LDK-PDK - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
4 years ago|0 view
Kryetari i Parlamentit të Shqpërisë Ilir Meta, të hënën vizitoi qytetin e Gjilanit, me ftesë të kryetarit të kësaj komune Lutfi Haziri. Pas takimit me Hazirin, kryeparlamentari Meta në një konferencë për shtyp ka përshëndetur koalicionin e arritur mes Partisë Demokratike të Kosovës dhe Lidhjes Demokratike.

Browse more videos