Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Lushnjë, arrestohet drejtoresha e Arsimit - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
4 years ago|0 view
Nga 3 deri në 5 mijë euro ishte shuma që drejtoresha arsimore e qytetit të Lushnjes, Liza Tabaku merrte për çdo emërim apo moslargim nga detyra, e për këtë aktivitet të paligjshëm ajo ndihmohej nga djali i saj, Xhanluka Bakiasi dhe një tjetër person, Rigert Zeneli.

Browse more videos