Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Shërbimi i ri i policisë së Tiranës - Top Channel Albania - News - Lajme

3 years ago0 views

Kryeministri Rama u shpreh përpara policisë së kryeqytetit se godina e vjetër e policisë ishte shëmbëlltyra e rrënimit të saj dhe se godina e re nuk është thjesht transformim, por transformimi cilësor i shërbimeve ndaj qytetarit.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Shërbimi i ri i policisë së Tiranës - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fqpop" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above