Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Koalicioni opozitar në Kuvend - Top Channel Albania - News - Lajme

3 years ago0 views

Deputetët e koalicionit paszgjedhor kanë hyrë në sallën ku mbahen mbledhjet e Kuvendit dhe po qëndrojnë nëpër karriget e tyre në shenjë pakënaqësie për shtyrjen e seancës konstituive.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Koalicioni opozitar në Kuvend - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fqow9" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above