Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

LUFTA MES KURDEVE DHE ISIS MERR PERMASA TE MEDHA NE KUFIRIN MES SIRISE DHE TURQISE LAJM

3 years ago2 views

7NEWS - kanal informativ Shqiptar - Tring TV
https://www.7news.tring.tv
https://www.facebook.com/Tringnews7
https://www.youtube.com/TringNews7
Kanali informativ i Platformes Shqiptare Televizive dixhitale Tring TV.
Lajmet më të fundit vijnë tek ju në kohë rekord, nga gazetarët tanë në terren 24 orë gjatë 7 ditëve të javës.

Report this video

Select an issue

Embed the video

LUFTA MES KURDEVE DHE ISIS MERR PERMASA TE MEDHA NE KUFIRIN MES SIRISE DHE TURQISE LAJM
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fqors" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above

Report this video

Select an issue

Embed the video

LUFTA MES KURDEVE DHE ISIS MERR PERMASA TE MEDHA NE KUFIRIN MES SIRISE DHE TURQISE LAJM
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fqors" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above