Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

SHISH: Rrezikohemi nga xhihadizmi - Top Channel Albania - News - Lajme

3 years ago0 views

Prej kohësh, agjensitë inteligjente ndërkombëtare kanë pohuar se vendet e rajonit dhe Shqipëria janë të kërcënuara nga xhihadi ekstrem, por për herë të parë Shërbimi Informativ Shtetëror pohon se siguria kombëtare e vendit rrezikohet nga forcat e errëta të xhihadizmit ndërkombëtar.

Report this video

Select an issue

Embed the video

SHISH: Rrezikohemi nga xhihadizmi - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fqo58" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above

Report this video

Select an issue

Embed the video

SHISH: Rrezikohemi nga xhihadizmi - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fqo58" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above