Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

“Rrisni arkëtimet ose çmimin e energjisë” - News, Lajme - Vizion Plus

3 years ago0 views

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Mirëmenaxhimi i Kompanisë se Shpërndarjes se Energjisë mund te shmange rritjen e çmimit, por ky fakt deri tani nuk ka gjetur zbatim ne praktik, për shkak te ndikimeve politike dhe mungesës se investimeve. Ne këto kushte qeverise i duhet te ndryshoje tarifat, por duke ruajtur njëkohësisht edhe interesin e konsumatorëve. Drejtori Sekretariatit te Energjisë Janec Kopac thotë se ekzekutivi është i detyruar te rrisë çmimin, por asgjë nuk i justifikon me arkëtimet e ulëta. Duke raportuar ne Komisionin e Veprimtarive Prodhuese zyrtari evropian për energjinë, e vuri theksin edhe tek rritja e pavarësie se Entit Rregullator ne marrjen e vendimeve. Ndërsa lidhur me bumin e licencave qe qeveria ka dhëne per ndërtimin e HEC-eve, ai thotë se shume kontrata kane nevoje te rinegociohen. Shqipëria është anëtare e sekretariatit te energjisë, një strukture kjo e cila jep ekspertizën e saj ne këtë sektor për vendet qe janë anëtare te saj.

Report this video

Select an issue

Embed the video

“Rrisni arkëtimet ose çmimin e energjisë” - News, Lajme - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fqngy" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above