Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Oktapod - PD-ja pas kongresit - Pj.1 - 30 Shtator 2014 - Vizion Plus - Show

3 years ago0 views

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Ne studio me Basir Çollaku, Tritan Shehu, Agim Baçi dhe Eduard Zaloshnja. Oktapod eshte nje program qe percjell trajtim argumenti, perplasje por edhe piketakime te dukurive, pare nga kende te ndryshme veshtrimi. Programi bazohet ne talk show, por ndryshe nga ?rrjedha e qete? dhe e shtrirjes se argumenteve ky program sjell disa lloje intervistash te parealizuara me pare ne realitetin shqiptar! Oktapod thote me ze te plote, ngjarje a ndodhi, qe pershperiten ne te perditshmen, por qe nuk marrin vokacion publik, edhe per shkak te ndonje kompleksi tipik apo edhe frike.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Oktapod - PD-ja pas kongresit - Pj.1 - 30 Shtator 2014 - Vizion Plus - Show
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fqn6c" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above