Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Nxënësit shqiptarë në protestë - Top Channel Albania - News - Lajme

3 years ago0 views

Vetëm një muaj pasi kanë nisur mësimin, nxënësit shqiptarë të shkollës fillore \'Toli Zordumis\' në Kumanovë kanë lënë bankat dhe po bojkotojnë orët mësimore, për shkak se ndjehen të diskriminuar nga drejtoria e kësaj shkolle.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Nxënësit shqiptarë në protestë - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fqn3p" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above