Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Incident në prani të Fyles - Top Channel Albania - News - Lajme

3 years ago2 views

Bojkoti parlamentar i opozitës ka zënë kohën më të madhe dhe fokusin më të gjërë në tryezën e dialogut të nivelit të lartë Shqipëri ? Bashkimi Europian, ku Partia Demokratike paraqiti disa kërkesa si kushte për hyrjen në parlament, të cilat kishin të bënin kryesisht me hetimin parlament.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Incident në prani të Fyles - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fqlt4" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above