Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Rritet numri i te punësuarve në Korçë - News, Lajme - Vizion Plus

3 years ago0 views

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Kthimi gjatë kësaj periudhe i qytetit të Korçës në një kantier ndërtimi ka shtuar ndjeshëm numrin e të punësuarve. Vetëm ditët e fundit janë punësuar 300 persona. Kjo falë projekteve të bashkisë për ndërtimin e shesheve kryesore dhe pothuajse të të gjitha rrugëve të qytetit juglindor. Më shumë se kushdo këtij fakti i gëzohen ata të cilët prej shumë kohësh kanë vuajtur papunësinë. Pritet që me projektet e reja deri në fund të vitit të ketë të tjerë të punësuar. Zbatimi i këtyre projekteve ka nisur që prej një muaji dhe pritet të përfundojnë në fund të vitit të ardhshëm. Për realizimin e tyre qeveria dhe bashkia e Korçës kanë vënë në dispozicion një fond prej më shumë se 20 milionë dollarësh.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Rritet numri i te punësuarve në Korçë - News, Lajme - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fqlcg" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above