Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Bypass Show - Pjesa e pare - 28 Shtator 2014 - Show - Vizion Plus

3 years ago1 views

http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/bypassshow
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Moderuar nga Agim Bajko, ky format risjelle ngjarjeve kryesore të javës te para nen nje kendveshtrim tjeter. I konceptuar si nje revistë televizive lajmesh të përmbysura, stafi i By Pass zbret pas kuintave për të interpretuar atë që mund të ketë ndodhur, duhet të ketë ndodhur ose do të ndodhë me personazhet e skenës politike. ?By Pass? u bën thirrje te gjitheve ta merrni seriozisht. Kjo, sepse humori i tij duke qenë therës dhe i thellë kërkon edhe njëfarë vëmendjeje. Humori i lehtë mund ta gjendet tjetërkund, por sic thonë anglezët ?gjërat e lira janë përherë për t?u dyshuar.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Bypass Show - Pjesa e pare - 28 Shtator 2014 - Show - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fqkmu" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above