Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

OSHEE, aksion në periferi të Kryeqytetit - News, Lajme - Vizion Plus

3 years ago1 views

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Ulja e numrit te lidhjeve te paligjshme si dhe rritja e arkëtimeve te energjisë është sfida kryesore e operatorit te shpërndarjes, pasi ato ndikojnë direkt ne kosto, e për rrjedhoje edhe ne çmimin qe paguan konsumatori. Vetëm gjate kësaj fundjave janë prere 612 lidhje te parregullta te abonentëve familjare dhe private ne rajonin e Tiranës kryesisht ne fshatrat dhe zonat e periferisë. Ne vijim te masave te marra per kontrollin dhe ndërprerjen e energjisë elektrike per te gjithë debitorët familjare dhe subjektet private se bashku me Njësinë Nr.3 jemi duke vazhduar aksionin ne Zonën e Vorës. Vetëm gjate kësaj jave ne te gjithe rajonin e Tiranës, ne vijim te detyrave te lëna nga Task Force janë kryer kontrolle dhe ndërprerje te energjisë elektrike ne rreth 1000 subjekte private dhe 5000 abonentë familjare, si dhe janë shkëputur lidhjet e paligjshme ne rrjet per rreth 30 individë per te cilët është bere dhe kallëzimi përkatës ne Prokurori. Dëshiroj te informoj opinionin publik se ne ditet dhe javët ne vazhdim Operatori i Shpërndarjes se Energjisë Elektrike ne bashkëpunim me Policinë e Shtetit dhe Prokurorinë do te intensifikoje kontrollet dhe ndëshkimet per te gjithë abuzuesit dhe debitorët. Shteti humb afro 200 milion dollarë ne vit si pasoje e vjedhjes se energjisë si dhe mos pagesave. kjo shume duhet se do te jete pjese e reflektimit ne kosto, çka është paralajmëruar për nje ndryshim te çmimit e energjisë ne fillim e vitit 2015. qeveria ka premtuar se ne çdo rast, shtresat ne nevoje do te mbrohen duke subvencionuar çmimin shtese te energjisë.

Report this video

Select an issue

Embed the video

OSHEE, aksion në periferi të Kryeqytetit - News, Lajme - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fqkdo" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above