Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Provimet e maturës shtetërore - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
4 years ago|0 view
Zëvendësministrja e Arsimit, Nora Malaj ka pohuar se për herë të parë pas tetë vitesh, provimi i maturës shtetërore është administruar mirë dhe nuk ka patur ndërhyrje nga politika.

Browse more videos