Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Refugjatët sirianë të Ballkanit - Top Channel Albania - News - Lajme

3 years ago1 views

Samuel Ziob jeton pikërisht aty, ku në serbisht shkruan "kujdes - rrezik". Një transformator është bërë shtëpia e tij muajt e fundit. Nga Sierra Leone në Afrikën Perëndimore, Samuel ka udhëtuar një vit dhe ka arritur në Serbi. Shpreson që një ditë të jetë kontabilist, pasi njerëzit në bankë vishen bukur. Por, llogaritjet e tanishme nuk i kanë ecur shumë mirë.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Refugjatët sirianë të Ballkanit - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x3fcnun" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above