Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Pezullohen nga detyra kryetarët e Doganës në Sarandë, Fier, Vlorë- Ora News- Lajmi i fundit-

3 years ago0 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Pezullime nga puna në Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave pas mosrealizimit të të ardhurave për 10 mujorin e 2015.
Burime për Ora News bëjnë me dije se janë pezulluar nga detyra kryetarët e degëve Sarandë, Fier dhe Vlorë si rezultat i performancës së dobët.
Po sipas të njëjtave burime, janë 15 të pezulluar në nivel Drejtorësh në Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/ekonomi/pezullime-nga-detyra-ne-drejtorine-e-pergjithshme-te-doganave/

Report this video

Select an issue

Embed the video

Pezullohen nga detyra kryetarët e Doganës në Sarandë, Fier, Vlorë- Ora News- Lajmi i fundit-
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x3fcnj5" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above