Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Arratisen 7 të burgosur - Top Channel Albania - News - Lajme

3 years ago1 views

Në mënyrë të paqarte dhe të pakonfirmuar nga autoritetet shtetërore, nga burgu i sigurisë së lartë të Drenovës, në oren 19.10 minuta të mbremjes ia dolën mbanë të kalojnë të gjitha dyert e hekurta të qelive, muret rrethuese dhe shërbimet policore të burgut shtatë të dënuar, katër prej të cilëve të denuar të përjetshëm dhe tre të tjere me dënime maksimale deri në 15 vjet burgim.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Arratisen 7 të burgosur - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fcmmd" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above