Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

"Tranzicioni, loja të marrë fund" - Top Channel Albania - News - Lajme

3 years ago0 views

A ka përfunduar tranzicioni politik në Shqipëri? Kësaj pyetje janë munduar t'i japin përgjigje një grup sociologësh dhe poltikanësh gjatë një konference në Durrës.

Report this video

Select an issue

Embed the video

"Tranzicioni, loja të marrë fund" - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x3fclhb" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above