Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Policia Rrugore: Radarë për shpejtësinë dhe brenda qyteteve

3 years ago2 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

Policia Rrugore e Tiranës në orët e para të mëngjesit të së shtunës ka arrestuar 10 persona për drejtim mjeti në gjendje të dehur.

Ndërkohë 15 personave të tjerë u është pezulluar leja e drejtimit për përdorim alkooli dhe tejkalim të normave të shpejtësisë në qytet.

Patrullat e policisë kanë përdorur radarët për matjen e shpejtësisë edhe brenda qendrave urbane.

Masa me gjobë ka pasur edhe për shkelje semafori në 7 raste, 3 mjete janë gjobitur për xhama të errët, 2 për mungesë të siguracionit dhe të kontrollit teknik, si edhe 3 shoferë janë ndëshkuar për ecje në sens të kundërt.

Policia Rrugore kërkon ndihmën e qytetarëve duke respektuar rregullat e qarkullimit, për të kontribuar të gjithë së bashku për një qytet më të sigurt.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Policia Rrugore: Radarë për shpejtësinë dhe brenda qyteteve
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x38i9ll" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above