Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Kërkesa në KLD, Furtunë në gjyqësor, propozohet shkarkimi i 10 gjyqtarëve- Ora News

3 years ago1 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Ministri i Drejtësisë i propozon KLD-së shkarkimin e 10 gjyqtarëve.
Në mbështetje të nenit 34 të Ligjit nr.9877, datë 18.02.2008 ?Për organizimin e pushtetit gjyqësor në Republikën e Shqipërisë?, i ndryshuar, të nenit 31 të Ligjit nr.8811, datë 17.05.2001 ?Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Lartë të Drejtësisë?, i ndryshuar, paraqi për shqyrtim pranë Këshillit të Lartë të Drejtësisë kërkesat për procedimin disiplinor të 10 gjyqtarëve informon zyra e shtypit e kësaj ministrie
Një pjesë e gjyqtarëve akuzohen për refuzim për deklarimin, fshehje ose deklarimi i rremë i pasurive ndërsa të tjerët akuzohen për shkelje të rënda të disiplinës.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/furtune-ne-gjyqesor-propozohet-shkarkimi-i-10-gjyqtareve/

Report this video

Select an issue

Embed the video

Kërkesa në KLD, Furtunë në gjyqësor, propozohet shkarkimi i 10 gjyqtarëve- Ora News
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x37riej" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above