Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Bimi New album 2012 ' Synetia E Laliçit

3 years ago0 views

FACEBOOK: http://www.facebook.com/pages/Bimi-Singer/417676178299630?ref=ts&fref=ts

Kontakt: TEL GJERMANI- 004915202186088
TEL MAQEDONI- 0038971437378

Title : Synetia e Laliçit new album 2012
Muzika&Ork : Bimi
Teksti : Bimi
Rec&Mix : MP-Records

New Album 2011- Kërçovare moj drenush
1. Kërçovare moj Drenush
2. Jeta në Gurbet
3. Tallavaja
4. Shko moj Katile
5. Nurxhan
6. Mbaju Zemër hiq pa fjalë
7. Darsma ja ka nis
8. Qika Provokante
9. Kënga e Baqishtit
10. Amanetin që ma la Bibja
New Album 2012- Tallavaja është ilaq
1. Tallavaja është ilaq
2. Bimi dhe Zeqa këndojnë për ju
3. Synetija e Laliçit
4. Thrret Prizëreni mori Shkodër
5. Nëse të them ty të dua
6. Mos më dashuro
7. Ti më bën akull
8. Hajde hajde shko
9. Digju digju sikur unë
10. Dikur kam pas lumturi

Report this video

Select an issue

Embed the video

Bimi New album 2012 ' Synetia E Laliçit
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x332lnk" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above