Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Bimi Album 2011 Mbaju zemër hiq pa fjalë

3 years ago4 views

FACEBOOK: http://www.facebook.com/pages/Bimi-Singer/417676178299630?ref=ts&fref=ts

Kontakt: TEL GJERMANI- 004915202186088
TEL MAQEDONI- 0038971437378


Title : Mbaju zemër hiq pa fjalë
Muzika&Ork : Louay Hanna dhe Bimi
Teksti : Lulzim Ademi
Rec&Mix : MP-RECORDS

New Album 2011- Kërçovare moj drenush
1. Kërçovare moj Drenush
2. Jeta në Gurbet
3. Tallavaja
4. Shko moj Katile
5. Nurxhan
6. Mbaju Zemër hiq pa fjalë
7. Darsma ja ka nis
8. Qika Provokante
9. Kënga e Baqishtit
10. Amanetin që ma la Bibja
New Album 2012- Tallavaja është ilaq
1. Tallavaja është ilaq
2. Bimi dhe Zeqa këndojnë për ju
3. Synetija e Laliçit
4. Thrret Prizëreni mori Shkodër
5. Nëse të them ty të dua
6. Mos më dashuro
7. Ti më bën akull
8. Hajde hajde shko
9. Digju digju sikur unë
10. Dikur kam pas lumturi

Report this video

Select an issue

Embed the video

Bimi Album 2011 Mbaju zemër hiq pa fjalë
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x332lkr" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above