Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Në pranga Luan Bytyçi dhe Baki Myrtollari. Durrës, mashtronin qytetarët për punësim jashtë vendit

Channel One Albania
Channel One Albania
4 years ago|3 views
Dy persona janë vënë në pranga nga Policia e Durrësit, pasi mashtronin qytetarët për punësim jashtë shtetit. Të akuzuarit mashtronin për punësim në shtete si Rusi, Turqi dhe Hollandë, duke u marrë shuma që variojnin nga 150 deri në 1500 dollarë për person.

Browse more videos