Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

'Rruga drejt...', gjendja në mediat shqiptare

alsatmtv
alsatmtv
4 years ago|0 view
Temë e debatit, gjendja në media me theks të posaçëm në ato shqiptare. Të ftuar Arben Ratkoceri, themelues i gazetës KOHA, Isen Saliu, kryeredaktor i gazetës Lajm, Fami Bajrami, kryeredaktor i Zhurnal plus dhe Naser Selmani, kryetar i SHGM-së. Na ndiqni...

Browse more videos