Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Marrëveshja me iranin, ende e pazgjidhur. Sekretari Hague deklaron se ka ende çështje për diskutim

Channel One Albania
Channel One Albania
4 years ago|1 view
Britania është ende skeptike për marrëveshjen me Iranin. Pasi mbërriti për të biseduar me homologët e tij nga SHBA, Rusia, Franca, Kina dhe Gjermania, Sekretari britanik, Hague deklaroi se marrëveshjet duhet të jenë të plota.

Browse more videos