Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Meta: Ndërhyrje në kodin penal dhe tekstet shkollore për të shmangur diskiminimin

Ora News Lajme
Ora News Lajme
4 years ago|0 view

Browse more videos