AT SEGRE 4 - 2 UE BORDETA (Aleví primera)

• hace 10 años
Primer quart pel Bordeta que el minut 1 aconsegueix avançar-se amb gol d’Andrea, aquesta jugadora a fet treballar de valent la defensa de l’Atlètic amb continues internades i xuts amb molta intenció fet que no ens ha d’estranyar ja que ha estat convocada a la selecció catalana sub 12. El Bordeta ha tingut varies ocasions per marcar però ha estat l’Atlètic el que abans del descans empata el partit amb gol de Pau. A la represa sembla que canvien els papers i ara es l’atlètic el que crea ocasions i el Bordeta el que ha de fer un treball extra defensiu, pablo i Joel estableixen el 3-1. Però encara no estava tot dit i a tres minuts pel final Raúl marca el 3-2 i torna a esta obert el partit. La següent jugada d’atac local Enric sentencia amb el definitiu 4-2. Bon partit amb gols i bon joc i nou líder de la primera divisió. La segona part del vídeo podem gaudir del so cada cop més identificatiu de la nostra terra “Soc de l’Oest “ de David Esterri “Lo Pardal Rocker”