Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Dailymotion does not manually select the videos appearing on the Topics page, they are generated by an algorithm. If you think a video is in an inappropriate Topic, report it to us
thumbnail

Report this video

Select an issue

  • Sexual content
  • Violent content
  • Defamation or Hateful content
  • Fake news story

Embed the video

Top List, 23 Qershor 2019, Pjesa 2 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x7bq56x" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above

All videos

Added
1 month ago
Top List, 23 Qershor 2019, Pjesa 2 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Playing now
14:26
Top List, 23 Qershor 2019, Pjesa 2 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Rama: Kush bën krime elektorale do ta përjashtojmë përjetë- Top Channel Albania - News - Lajme
Playing next
1:54
Rama: Kush bën krime elektorale do ta përjashtojmë përjetë- Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Plazhet te mali i Robit rrethohen me gardhe e beton-Top Channel Albania - News - Lajme
1:37
Plazhet te mali i Robit rrethohen me gardhe e beton-Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Veliaj: Shkolla të reja. Më 30 qershor i hapim rrugën progresit-Top Channel Albania - News - Lajme
1:25
Veliaj: Shkolla të reja. Më 30 qershor i hapim rrugën progresit-Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
KQZ zhvendos komisionet-Top Channel Albania - News - Lajme
1:21
KQZ zhvendos komisionet-Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Meta i përgjigjet Kuvendit: Jeni në shkelje-Top Channel Albania - News - Lajme
1:48
Meta i përgjigjet Kuvendit: Jeni në shkelje-Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Kriza nuk pengon kosovarët për disa pushime në bregdet - Top Channel Albania - News - Lajme
1:53
Kriza nuk pengon kosovarët për disa pushime në bregdet - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Veliaj në Petrelë: 30 qershori ditë feste - Top Channel Albania - News - Lajme
1:55
Veliaj në Petrelë: 30 qershori ditë feste - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Më 30 qershor, votohet. Patozi komenton protestat - Top Channel Albania - News - Lajme
1:25
Më 30 qershor, votohet. Patozi komenton protestat - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Protesta në Gjeorgji, qindra të plagosur - Top Channel Albania - News - Lajme
1:22
Protesta në Gjeorgji, qindra të plagosur - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Johnson sherr me të dashurën - Top Channel Albania - News - Lajme
1:00
Johnson sherr me të dashurën - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Edicioni Informativ, 22 Qershor 2019, Ora 12:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
30:16
Edicioni Informativ, 22 Qershor 2019, Ora 12:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Trump: Nëse ka luftë, Irani zhduket - Top Channel Albania - News - Lajme
1:09
Trump: Nëse ka luftë, Irani zhduket - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Projekti në fshatrat e Lushnjës, bujqësia me bimë mjekësore - Top Channel Albania - News - Lajme
1:40
Projekti në fshatrat e Lushnjës, bujqësia me bimë mjekësore - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
"Verë dhe portokalle"/ Spektakli i humorit shkon në Bulqizë - Top Channel Albania - News - Lajme
0:45
"Verë dhe portokalle"/ Spektakli i humorit shkon në Bulqizë - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Maqedonia bllokon importin e peshkut nga Kosova - Top Channel Albania - News - Lajme
2:13
Maqedonia bllokon importin e peshkut nga Kosova - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
En Albanie, les manifestants réclament toujours la démission du premier ministre Edi Rama
0:45
En Albanie, les manifestants réclament toujours la démission du premier ministre Edi Rama
euronews (en français)euronews (en français)
Protests continue in Albania with calls for election boycott and Prime Minister Rama to go
0:45
Protests continue in Albania with calls for election boycott and Prime Minister Rama to go
euronews (in English)euronews (in English)
Edicioni Informativ, 22 Qershor 2019, Ora 00:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
26:52
Edicioni Informativ, 22 Qershor 2019, Ora 00:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Edicioni Informativ, 22 Qershor 2019, Ora 09:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
12:23
Edicioni Informativ, 22 Qershor 2019, Ora 09:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Familja në Manzë jeton ende në çadër - Top Channel Albania - News - Lajme
3:52
Familja në Manzë jeton ende në çadër - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Fiks Fare/ Studentëve nuk u njihet diploma - Top Channel Albania - News - Lajme
4:56
Fiks Fare/ Studentëve nuk u njihet diploma - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Golemi turistik,rrugët me gropa dhe pirgje plehrash ngado - Top Channel Albania - News - Lajme
4:42
Golemi turistik,rrugët me gropa dhe pirgje plehrash ngado - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Kryebashkiaku në Kukës nuk dha leje të festohet titulli i Kupës - Top Channel Albania - News - Lajme
2:00
Kryebashkiaku në Kukës nuk dha leje të festohet titulli i Kupës - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Të moshuarit të rrezikuar në verë. Këshilla e mjekut - Top Channel Albania - News - Lajme
1:49
Të moshuarit të rrezikuar në verë. Këshilla e mjekut - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Në pamundësi financiare nuk këndojnë dot “Miqtë e Muzikës” - Top Channel Albania - News - Lajme
1:36
Në pamundësi financiare nuk këndojnë dot “Miqtë e Muzikës” - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Edicioni Informativ, 21 Qershor 2019, Ora 15:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
29:40
Edicioni Informativ, 21 Qershor 2019, Ora 15:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Wake Up, 21 Qershor  2019, Pjesa 1 - Top Channel Albania - Entertainment Show
16:19
Wake Up, 21 Qershor 2019, Pjesa 1 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Edicioni Informativ, 20 Qershor 2019, Ora 17:30 - Top Channel Albania - News - Lajme
34:41
Edicioni Informativ, 20 Qershor 2019, Ora 17:30 - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
Kisha, tjetër lutje  politikës: Hapni kapitull të ri! - Top Channel Albania - News - Lajme
1:32
Kisha, tjetër lutje politikës: Hapni kapitull të ri! - Top Channel Albania - News - Lajme
Top Channel AlbaniaTop Channel Albania
12345678910