Search
Library
Log in
Watch fullscreen
3 days ago

VIZATIMORI "KECAT DHE UJKU" | Kinematografia, Arti Skenik - Sporti

Kecat dhe ujku
Përshkrimi: Tre kecat jane te lumtur ne shtepizen e tyre te ngrohte te rrethuar nga debora e dimrit. Rreth e rrotull vertitet ujku i uritur, qe e vret mendjen si t i shtjere ne dore tre njomzaket. Dera e forte e shtepizes e shtang disi, por nuk terhiqet nga qellimi per te cilin eshte nisur. Dhe ja, ujku troket ne dere duke u paraqitur si nena e tyre. Kecat, qe njohin zerin e embel dhe kemben e bardhe te nenes se tyre, menjehere e kuptojne se kane te bejne me ujkun grabitqar, te cilit i thurin nje kurth. Pas mjaft perpjekjesh ujku tinzar e i uritur me ne fund gjendet brenda ne shtepizen e lumtur, por ne kazanin e madh me uje te nxehte, qe vlon ne oxhak. Kur kthehet Nenedhija lumturohet nga guximi e zgjuarsia e femijeve te saj.

Operator: Diana Diamanti

Piktor: Artur Dauti

Montazhi: Shpresa Papapavllo

Operator zeri: Flora Uka
Regjia: Artur Dauti
Skenari: Arben Shehu
Muzika: Aleksander Peçi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Viti: 1982
Kohëzgjatja: 7 min

Browse more videos

Browse more videos