Eurolindi

Me i miri me me te Miret
www.youtube.com/user/nfmEUROLINDI
Produksioni Muzikor "Eurolindi" është themeluar më: 05.01.1995, dhe që nga ajo ditë ne gjithmonë kemi punuar, punojmë dhe do të punojmë në të mirë të muzikës shqiptare dhe në të mirë të muzikdashësve...

Produksioni ynë dhe i juaji "Eurolindi...
118
followers
5K
videos