Valor afegit - 24/04/2013

¡Prueba el nuevo reproductor!
TV3

por TV3

202
3 vistas
  • Información
  • Exportar
  • Añadir a
  • Playlists
"Valor afegit" mostrarà demà quins són els petits canvis en els hàbits de consum que ajuden a passar més bé la crisi. El programa econòmic del 33 oferirà el reportatge "A grans crisis, petits canvis", en què es marquen pautes de conducta, com ara endur-se el menjar o el vi sobrant dels restaurants, incloure el llegum i altres productes igual d'econòmics en la dieta de les famílies i desfer-se d'algunes joies que ja no es fan servir. El reportatge explicarà també que la societat els incorpora com una nova forma de viure més sostenible.
L'espai de l'entrevista l'ocuparà la presidenta de Siemens a Espanya, Rosa García, la primera executiva de la multinacional alemanya aquí, que detallarà els esforços de la companyia per aconseguir la màxima competitivitat i eficiència. Un equip del programa ha visitat les instal·lacions de la fàbrica centenària a Cornellà, especialitzada a produir motors de tracció ferroviària.
Finalment, el programa emetrà un reportatge sobre l'escola de mecànics Monlau, un centre de Barcelona que ofereix cicles de formació professional d'automoció i on estudien prop de 1.000 joves, que poden aconseguir una formació professional molt vinculada a la mecànica d'alta competició esportiva.

0 comentarios