Advertising Console

  An Abney Associates News Blog: Yli 'Google' Sähköposti huijaus Varoitus - bravesites

  Repost
  havivarah

  by havivarah

  0
  27 views
  http://abneyassociatesavinneholm.bravesites.com/entries/general/an-abney-associates-news-blog-yli-google-s%C3%A4hk%C3%B6posti-huijaus-varoitus
  an abney associates news blog
  Internetin käyttäjät ovat varoittaneet varottava sähköpostia jossa huijarit, poseeraa kuin internet jättiläinen Google yrittää saada henkilökohtaisia tietoja niistä.
  Sähköpostin, joka kuljettaa Google toimitusjohtajaa Lawrence sivun nimi, väittää, että vastaanottajat voitti £950000 (HK$ 11,162,400) ja pyytää heidän henkilökohtaisia tietoja, kuten yhteystiedot ja puhelinnumerot rekisteröintiä. Kolme tiedostoa nimeltä Google Promo on kiinnitetty.
  Tietotekniikan lainsäätäjä Charles Mok sanoi, että sähköpostit voidaan kuljettaa tietokoneviruksia.
  "Liitteitä voi olla haittaohjelma, joka kopioi tietokoneen tiedot. Mutta ne on selvitettävä ensin, hän sanoi.
  Poliisi sanoi, että se näytti "Lotto petos". Mutta commercial crime bureau ei ollut saanut mitään valituksia.
  Poliisin tiedottaja sanoi, uhreja tällaisissa tapauksissa yleensä saanut ei-toivottuja viestejä SMS, puhelut tai sähköpostitse, kertoa heille, että ne oli voittanut suuren summan käteistä arpajaisia järjestivät kansainvälisesti tunnettu.
  Uhreja, jotka houkuttavat palkinnot yhteyttä huijareita, jotka käyttivät stalling taktiikka syöttinä palauttaa rahaa, koska hallinnollisia maksuja tai käsittelykuluja palkinnon.
  Joskus prosessi jatkui jonkin aikaa, kunnes vihdoin ymmärtänyt uhreja oli johdettu harhaan, hän sanoi.
  Poliisi tutkinut 385 tapauksissa Lotto petos viime vuonna, alas 400 vuonna 2011. Tappiot olivat HK 50,9 miljoonaa dollaria viime vuonna jopa HK 49,1 miljoonaa dollaria.
  Google ei vastannut kyselyihin.
  Poliisi varoitti, että todellinen arpajaisten palkinnot koskaan tarvitaan käyttäjät maksamaan lunastaa ne ja raportoimaan epäilyttävistä viesteistä yleisön.
  an abney associates news blog
  SOURCE:
  http://www.scmp.com/news/hong-kong/article/1202763/warning-over-scam-google-e-mail
  READ MORE ARTICLES:
  http://abneyassociates.org/