Upload

BP energiaa Outlook 2030 - Tammikuu 2013 sisältää meidän ennusteet pitkän aikavälin energian kehitys

claudepatt

by claudepatt

0
7 views
  • About
  • Export
  • Add to
BP Spain Holdings Alternative Scam Review 2013
Toivomme, että jakaminen kehitysnäkymiin edistää laajempaa keskustelua maailmanlaajuisen energia- asioissa. Se tunnistaa pitkän aikavälin energian kehitys pohjalta meidän tilastollinen tarkastelu maailman energia, ja sitten kehittyy ennusteet maailman energiamarkkinoiden 2030, ottaen huomioon talouden, politiikan ja teknologian kehitysmahdollisuuksia.
Näkymät kuvastaa jotta parhaan tietomme' arviointi maailman todennäköisesti tietä nykypäivän näkökulmasta, asiantuntemusta ja sen ulkopuolella yhtiö. Se ei ole lausunnon siitä, miten haluamme kehittyä markkinoilla.
Outlook korostaa kasvava rooli kehittyvien talouksien energiankulutus ja kasvava osuus fossiilisten polttoaineiden energian tarjonnan. Se korostaa sekä energiatehokkuuden parantamiseen laajentaa energiantoimitukset tarpeisiin energiaa miljardeja ihmisiä, jotka toivovat parempaa elämäntapaa ja tavalla, joka on turvallinen ja kestävä. Tämän vuoden painos on erityinen painopiste roolista liuske kaasu- ja tight öljyn, kaasun ja öljyn kasvun tukemisessa. Se toteaa myös, että liitetty pitkän aikavälin ennuste epävarmuustekijöitä. Kuria rakennus numeerinen projektio terävöittää ajattelua, mutta tarkat luvut ovat vähemmän tärkeitä kuin taustalla tarina haasteita kohtaamme ja valintoja teemme energian tuotantotapoihin ja kulutustottumuksiin.
BP Spain Holdings Alternative Scam Review 2013

0 comments