TV3 - Generació Digital - Generació Digital - capítol 66

TV3

by TV3

177
6 views
  • About
  • Exportar
  • Afegir a
"Generació digital" donarà a conèixer el @peredelescabres, el pastor més digital de Catalunya. Les seves ovelles són conegudes a la xarxa i acumulen seguidors tant a Twitter com a Instagram.
Instagram, aquesta xarxa social de fotografies, ja ha arribat als 100 milions d'usuaris. Alguns dels fans més fans d'Instagram recomanaran perfils interessants que s'hi poden seguir.
També s'explicarà com la tecnologia pot ajudar a fer reparacions i reformes de casa, a través de la plataforma Tumanitas.com. I, després, a provar la Little Printer, una miniimpressora que gràcies a la connexió a internet permet enviar missatges de paper.
El programa es deixarà endur encara més per la nostàlgia per ensenyar algunes de les consoles de fa vint anys que ara han tornat a sortir al mercat. Joies dels anys noranta, l'època en què precisament van néixer les Mamzelles. S'explicarà quin perfil digital tenen aquestes joveníssimes cantants, que han protagonitzat l'últim fenomen televisiu.
Això, els vídeos sorprenents d'internet, els favorits de la Gina i l'actualitat digital, dissabte, a les 22.00, al 33, presentat per Lluís Marquina.

0 comments