Advertising Console

  Abney and Associates Reviews on Scam - Falske Scanner E-mails inficere Office computer

  Repost
  sheenwhite20

  by sheenwhite20

  0
  9 views
  http://www.bbb.org/blog/2013/04/fake-scanner-emails-infect-office-computers/

  Svindlere udnytter den standard e-mails sendt fra de fleste kontor scannere. De har replikeret meddelelser af berømte printer brands men vedhæfte malware til e-mails i stedet for dokumenter.
  Hvordan fidus fungerer:
  Du er på arbejde, og du modtager en besked fra hvad du synes er dine office printer/scanner. Det ser ud til at nogen har sendt dig en kopi af et scannet dokument. Navnet ikke ringer en klokke, men du åbner den vedhæftede fil alligevel.
  Når du klikker på fil, finder du, at det ikke er en scannet kopi af den seneste rapport fra office. Det er virkelig et link til en tredjeparts websted, der vil hente en virus til din computer. Disse vira phish for personlige og bankoplysninger på din maskine.
  Indstillinger i e-mail-headeren er blevet forfalsket, så meddelelserne synes at komme fra en intern e-mail-adresse. Med så mange arbejdspladser ikke at indstille stærke adgangskoder, er det dog muligt, at scanneren blev hacket.
  Som altid, findes variationer af fidus. Senest har har svindlere skjult malware som e-mails fra Hewlett-pakker og Xerox scannere. Men svindlere vil kapre nogen berømte producentens navn at låne troværdighed til deres fidus.
  Bemærk: Hewlett-Packard, IBM og Microsoft er BBB akkrediterede virksomheder. Hewlett-Packard er også en BBB nationale Partner.
  Hvordan kan jeg beskytte mit arbejdscomputer mod virus:
  Mens computeren arbejde ikke er din personlige ejendom, er downloade en virus fantastisk måde at ødelægge din arbejdsdag. Her er tips til at beskytte din computer på kontoret:
  Oprettelse af stærke adgangskoder. Ikke forlade factory-presets eller brug let at knække passwords. Se Microsoft's tips til oprettelse af stærke adgangskoder.
  Tro ikke på hvad du ser. Svindlere kan gøre e-mails synes at komme fra en konto på dit kontor. Bare fordi det er en "@yourbusiness.com" adresse betyder ikke, det er sikkert.
  Være forsigtig med uventede e-mails, der indeholder links eller vedhæftede filer. Klik på links eller ikke åbne filer.
  Pas på pop op-vinduer. Nogle pop-ups er designet til at ligne de har stammer fra din computer. Hvis du ser en popup, der ligner en anti-virus software, men advarer om et problem, der skal fastsættes med en ekstrem grad af hastende karakter, kan det være et fupnummer.
  Holde anti-spyware, anti-virus og anti-spam software opdateret. Din office IT-afdelingen har sandsynligvis din computer programmeret til at foretage regelmæssige scanninger og opdateringer. Lad det køre som planlagt.