Advertising Console

  Abney Associates Infotech Cyber Warning: Intian Information Technology Act ei ole tehokas tarkistaa tietoverkkorikollisuutta: asiantuntija

  cottoncandz01

  by cottoncandz01

  1
  18 views
  http://www.dnaindia.com/scitech/1818328/report-india-s-information-technology-act-has-not-been-effective-in-checking-cyber-crime-expert

  abney associates infotech cyber warning

  Intia on myöhässä todistamassa nousun tietoverkkorikollisuutta ja asiantuntijat yhdistän tämän "hampaaton" teknologia (IT) Act, joka on ollut tehoton ratkaisemaan ongelmaa.

  Intia on myöhässä todistamassa nousun tietoverkkorikollisuutta ja asiantuntijat yhdistän tämän "hampaaton" teknologia (IT) Act, joka on ollut tehoton ratkaisemaan ongelmaa.

  "Se toimii ollenkaan on tehokas tarkistaa tietoverkkorikollisuutta. Itse asiassa se on hampaaton ihme cyber rikollisuuden"korkeimman oikeuden asianajaja ja johtava cyber laki asiantuntija Kimmo Duggal sanoi.

  Duggal korosti uudistamaan cyber security oikeudellisen järjestelmän maassa.

  "Historiallinen virhe tehtiin, kun se (tarkistus) lain 2008, lähes kaikki cyber rikoksia, esto pari epäilty henkilö vapauttaa takuita rikoksista. Painopiste on enemmän parantaa quantum siviilioikeudellista vastuuta ja vähentää quantum rangaistus, mikä selittää miksi cyber rikollisuus tuomioiden maan määrä on yhden numeron,"hän sanoi.

  Hallitus oli antanut alkuperäisen IT lainsäädäntöä, 2000. SE (Amendment) Act tuli voimaan vuonna 2009, ja tavoitteena oli helpottaa sähköisen hallinnon, estää tietoverkkorikollisuutta ja tietoturvakäytännöt maan sisällä.

  Samanlainen mielipiteiden teknis-oikeudellinen asiantuntija Eeva Kaisa sanoi maan cyber security tarvitsee välitöntä rakenneuudistusta.

  "Cyber security on vielä yrittää kiinni rikolliset ja paljon tehtävää tällä alalla. Teko ansaitsee täydellinen uudelleenjärjestely aiheuttaa ongelmia lainkuuliaisia ihmisiä ja on heikko rikolliset,"Dalal sanoo.

  Mukaan National rikosten tietueen Bureau 4,231 tietoverkkorikollisuuden kirjattu IT Act ja cyber rikoksella osassa Intian rikoslain (IPC) 2009-11.

  Yhteensä 1184 ihmistä pidätettiin cyber rikoksia, IT-lain, vaikka 446 ihmistä pidätettiin IPC-osassa.

  Vähintään 157 kirjattiin hakkerointi 2011, IT-lain, vaikka 65 ihmistä pidätettiin.

  Rikshit Tandon, neuvonantaja Cyber Crime Unit Uttar Pradesh poliisi sanoo muutoksia IT-lakiin kattaa paljon rikoksia, mutta koska työskentelevien rikosten toimintatapa säädöksen on oltava "jäykkä ja käytännön".

  "Act 2008 muutoksista jo paljon rikoksista, mutta ottaen huomioon näiden rikosten, mielestäni se on jäykkä ja käytännön toimintatapoja," Tandon sanoi.

  Yhtyy hallituksen lähestymistapa estää tiettyjen rikkoneen websites eli webpages Tandon sanoi: "sivun, sivuston tai sisällön menossa vastaan uskonnon tai maan turvallisuus on estetty tai veti alas."

  abney associates infotech cyber warning
  VIEW/WATCH THIS PRESENTATION:
  http://www.authorstream.com/Presentation/abegailroberts5-1710853-internet-warning-abney-associates-review-hong-kong/
  READ OTHER ARTICLE:
  http://www.good.is/posts/abney-and-associates-cyber-security-warning-hacking-problem-all-sides-need-to-tackle