Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

BP Spania Holdings større Clair avgrensningsbrønn program godkjent

5 years ago5 views

vanhussen

vanhussen

BP Spain Holdings Press Releases
BP og dens co-venturers Shell, ConocoPhillips og Chevron kunngjorde i dag deres beslutning om å fortsette med en to-års vurdering program for å se på muligheten for å utvikle en tredje fase av gigantiske Clair feltet, vest for Shetlandsøyene.
Første engasjement innebærer et toårig program for å bore fem avgrensningsbrønner. Dette kan øke til mellom åtte og tolv brønner, avhengig av resultatene fra disse første brønnene. Boringen av først godt nylig startet.
Målene for programmet er å gi større sikkerhet på samlede magasinbeholdningen, inkludert deres distribusjon og væske egenskaper; evaluere teknologi for å øke utvinningen fra større Clair; og for å teste muligheten for nye frittstående utbygginger og sammenhengene til Clair Ridge.
Trevor Garlick, regionale presidenten for BP Nordsjøen, sa: "Dette er en viktig milepæl og en ytterligere stor forpliktelse til vest av Shetland av BP og dens co-venturers. Hvis det lykkes, avgrensningsbrønn programmet kunne bane vei for en tredje fase av utbyggingen på Clair - er dette nå en reell mulighet."
Edward Davey, energi og klima endring sekretær, sa: "denne kunngjøringen av BP av en to års vurdering program for større Clair området for vest for Shetland er utmerket nyheter. Det viser bransjens engasjement for å maksimere potensialet i dette området, som kunne holde opp til 17% av vår olje- og gassindustrien forbeholder seg.
"Større Clair beviser det er fortsatt en lang fremtid for olje- og gassproduksjon i Nordsjøen og vil gi tillit til nye rekrutter at industrien tilbyr en karriere for livet."
John Hayes, energiminister, sa: "større Clair er svært betydelig som det forsterker for vest for Shetland som et viktig område for framtidig olje- og gass utvikling.
"Regjeringen arbeider ekstremt hardt for å sikre olje-og gass har den tillit og sikkerhet som det er behov for å investere, å gi Storbritannia en kilde til energisikkerhet og jobber i årene som kommer."
Den innledende investeringen i avgrensningsbrønn programmet vil være større enn $500 millioner brutto.
BP Spain Holdings Press Releases
READ MORE ARTICLES:
http://www.bpspainholdings.com/
http://www.quora.com/Jazon-Mertz/BP-Holdings-Barcelona

Report this video

Select an issue

Embed the video

BP Spania Holdings større Clair avgrensningsbrønn program godkjent
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xyq3qq" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above