Cruse and Associates Tax Reviews: skatteunndragelse crackdown

Try Our New Player
unityvaugh
0
15 views
  • About
  • Export
  • Add to
http://www.globalpost.com/dispatch/news/yonhap-news-agency/130331/tax-evasion-crackdown

cruse and associates tax reviews

SEJONG, 1 April Yonhap)--En mellomstore sørkoreanske shipping company har oppstått for å gå utenom avgifter ved å skjule en stor mengde profitt gjennom hemmelige utenlandske bankkontoer, toll sa mandag.

Korea skikker Service (KCS) sa i en pressemelding at den har også varslet selskapet av sin plan om å samle 33.2 milliarder won (US$ 29,8 millioner) i ubetalt skatt.

Frakt firmaet, hvis navn ikke har blitt avslørt, ble funnet å ha registrert sine skip i Panama tidlig på 2000-tallet ved hjelp av papir bedrifter, en tilsynelatende flyttingen med sikte på å gå utenom skatt på sin virksomhet drift.

Fra 2005 til 2011, hadde selskapet operert totalt 19 skip, hvorav 17 skip ble registrert med papir bedrifter. I kjører, lei og selge disse skipene, selskapet plaget opp ca 158.2 milliarder won fram i fortjeneste, sa Markedsledende.

Selskapet, men betale ikke overskuddet tilbake til Korea, men skjult dem i hemmelige bank kontoer under navnene på papir selskaper i Hong Kong, det forklart.

Byrået også gjennomfører en undersøkelse om eieren av selskapet skjuler noen rikdom i oversjøiske hemmelige kontoer. Så snart sonden er fullført, planlegger å henvise saken til påtalemyndigheten for videre etterforskning.

KCS sa at den planla å utvide slik undersøkelse i hele frakt industrien på mistanker at det ville være lignende saker som involverer skatteunndragelse gjennom hemmelige utenlandske bankkontoer.

Flyttingen er en del av regjeringens innsats for å regulere såkalte undergrunn økonomien og utvide den totale skatteinntekter base. Undergrunn økonomien refererer til et marked hvor mange ulovlig og uregulerte forretningsaktiviteter finner sted.

cruse and associates tax reviews
VIEW PRESENTATION:
http://www.slideshare.net/jaysonwelling/internasjonale-cruse-og-associates-hong-kong-budsjett-tar-sikte-pa-a-utvide-fondet-industri-med-skatteincentiverblogger
VIEW OTHER ARTICLES:
http://www.quora.com/International-Cruse-and-Associates

0 comments