Advertising Console

  Valor afegit - 21/03/2013

  Repost
  TV3

  por TV3

  491
  4 vistas
  El comerç no aixeca el cap.
  La crisi pot arrasar el model tradicional català de petit comerç. Liberalització d'horaris, competència amb grans grups empresarials o les millores urbanes pendents són només alguns dels reptes amb què s'enfronten els comerciants. Aquest dimecres els expliquem els problemes i les solucions del petit comerç, un sector que s'ha de seguir modernitzant per encarar el futur.
  Entrevista a Daniel Lacalle.
  Aquest gestor de fons d'inversió d'alt risc a Londres és un dels espanyols més coneguts de la "City" i acaba de publicar "Nosotros, los mercados", un llibre que va presentar a la Borsa de Barcelona. Lacalle ens explica que està en contra del rescat al sector financer i que l'enorme bombolla immobiliària que ha afectat particulars, bancs i administracions encara s'ha de digerir. La solució, però, no passa per l'intervencionisme sinó per l'esforç que estan fent molts empresaris i emprenedors en sortir a l'exterior.
  L'escola de pilots Cesda.
  A Reus hi ha l'única escola d'aviació de tot Espanya que ofereix la llicència de pilot i un grau universitari. Han aconseguit firmar un conveni amb Vueling perquè els millors alumnes puguin accedir a les proves de selecció. Cesda imparteix els quatre cursos del grau amb preus que ronden els 23.000, una quantitat que té molt a veure amb les classes pràcticament individualitzades que ofereixen els instructors de vol i en el manteniment dels aparells.