Οι Γυναίκες του Λεωφορείου 678 (Cairo 678) - trailer [HD] Mohamed Diab

myfilm-gr

με myfilm-gr

2,5K
564 προβολές
  • Πληροφορίες
  • Εξαγωγή
  • Προσθεστε
http://www.myfilm.gr/12732 -
https://www.facebook.com/myfilm.gr
Οι Γυναίκες του Λεωφορείου 678 (Cairo 678) - trailer [HD] (2010)

του Μοχάμεντ Ντιάμπ
με τους Νέλι Καρίμ, Μπούσρα, Ναχέντ Ελ Σεμπάι

Υπόθεση:
Η ταινία "Οι γυναίκες του λεωφορείου 678" εξιστορεί μια σκληρή πλευρά της Αιγύπτου που δεν είναι ευδιάκριτη στους περαστικούς επισκέπτες. Πρόκειται για την πραγματικότητα τριών γυναικών από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις στο Κάιρο, που ενώνονται προκειμένου να αντιμετωπίσουν την σεξουαλική παρενόχληση που βιώνουν καθημερινά.
Ενώ η Φάιζα (Bushra), μια συντηρητική μητέρα δύο παιδιών, προσπαθεί να βρει το δίκιο της, στην άλλη πλευρά της πόλης η Σέμπα (Nelli Karim), πλούσια σχεδιάστρια κοσμημάτων, η ίδια θύμα άγριας επίθεσης ομάδας νέων ανδρών, δίνει διαλέξεις σε γυναίκες για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, προσπαθώντας να τις πείσει να μιλήσουν για το πρόβλημά τους.
Παράλληλα, η Νέλλη (Nahed El Sebai), ερασιτέχνης κωμικός, είναι η πρώτη γυναίκα στην Αίγυπτο, που θα κινηθεί δικαστικά για την βίαιη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.
Μία από τις γυναίκες θα αποφασίσει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της, και όταν οι άντρες επιχειρούν να την παρενοχλήσουν μέσα στο λεωφορείο, αυτή τους τραυματίζει με μαχαίρι στα σεξουαλικά τους όργανα. Αυτή της η ενέργεια την ενώνει με τις άλλες δύο πρωταγωνίστριες, οι οποίες την εξιδανικεύουν, ενώ ο Έσσαμ (Maged El Kedwany), o ανακριτής της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση φτάνει στα ίχνη τους.

Unfolds the poignant story of three women and their search for justice from the daily plight of sexual harassment in Egypt.

Genre: Drama
Director: Mohamed Diab
Cast: Boshra, Nelly Karim, Maged El Kedwany, Nahed El Sebaï, Bassem Samra, Ahmed El Feshawy, Omar El Saeed
Run Time: 100 minutes

0 σχόλια