Advertising Console

  Abney Associates- Vaccination teori - kan internetkriminalitet udryddes

  Repost
  dm_50f76982edc91

  by dm_50f76982edc91

  0
  2 views
  Hvis du har været i verden af informationssikkerhed for et stykke tid, har du sikkert set en artikel eller to sammenligne biologiske og computervirus, og foreslå måder efterligner biologiske Immunsystemet i verden af computere.

  Mange af disse artikler se Immunsystemet fra et meget højt niveau synspunkt og analogien nedbryder temmelig hurtigt. En nylig foredrag af Guillaume Lovet og Axelle Apvrille på Black Hat Europa giver en meget dybtgående visning af det menneskelige immunsystem rammende og sammenligner alle de enkelte komponenter, herunder hvordan de sammenligne forskellige, specifikke sikkerhedsteknologier.

  Kort sagt, bruger kroppen et lagvist forsvar strategi (herunder både sortlistning og whitelisting påvisning teknikker) til at beskytte mod et forholdsvis begrænset antal mulige angreb. Som en række angreb mod computere er uendelig og malware ofte beskæftiger anti-analysis teknikker, er det langt vanskeligere at beskytte en computer end et menneske.

  På den anden side biologiske virus har ikke økonomisk motivation eller truslen om forfølgelse – biologiske virus som en klasse af organismer vil fortsætte med at reproducere indtil der er ikke flere væsener forlod for at være værter.

  Både biologiske og computervirus, hvis et tilstrækkeligt antal mennesker har modtaget vaccinationer for en given virus, kan det effektivt udrydde virus fordi den har alt for få tilsluttede værter at inficere. Vacciner er Lovet og Apvrilles papir, mest analogt anti-virus opdateringer, som de giver beskyttelse mod et begrænset antal specifikke, kendte trusler.

  Det anses generelt for at omkring 80 procent vaccination er nødvendig for besætning immunitet tærsklen skal opfyldes. Det er det punkt, hvor hele Fællesskabet opnår større immunitet når et tilstrækkeligt antal individer er beskyttet.

  Hvis du overveje kun at Windows økosystem separat, visse landestandarder kan kvalificeres som have opnået niveauet af dækning, men det er sandsynligt, at 80 procent ville omfatte personer, som ikke bruger opdateret produkter, eller dem, der regelmæssigt Deaktiver scanning. Der dæmper "vaccination" effektivitet betydeligt – derfor du ser stadig antikke malware indimellem gør runder.

  Vi vil i sidste ende er ikke blot i slutningen af en specifik virus, men alle malware. Det er usandsynligt, at hvis 80 procent bedste-use-case dækning blev opnået for alle kendt malware, de ville simpelthen forsvinde.