Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

Crackòvia - 11/03/2013

fa 5 anys14 views

TV3

TV3

TV3 presenta el "Crackòvia" de la remuntada. El dia abans del partit del Barça més important de la temporada, el programa deixa ben clar que és possible passar l'eliminatòria contra el Milan.

"Crackòvia" estrena la cançó de la remuntada. Els jugadors, entrenadors i socis del Barça es motiven de cara al partit de Champions de dimarts cantant "En fotrem 4 al Milan".

El programa descobreix com va anar el dinar de germanor que van fer els jugadors blaugranes per conjurar-se i aconseguir la remuntada. A més, Sandro Rosell (Queco Novell) es reuneix amb la premsa per anunciar que abandona definitivament el projecte de grada d'animació. Tot i això, el president continua intentant demostrar que els Boixos Nois ja no són violents.

Mentrestant, a Madrid, els jugadors blancs es veuen obligats a tornar a passar per l'autoescola, després que alguns hagin estat enxampats cometent greus infraccions de trànsit. I a l'Espanyol, Joan Collet (Cesc Casanovas) contracta un falconer per espantar els coloms de l'estadi de Cornellà-El Prat. Una decisió que pot portar conseqüències inesperades.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Crackòvia - 11/03/2013
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xy6rdn" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above