Advertising Console

  The Avanti Tokyo Group Reviews - Fukushima giftig avfall svulmer som Japan merker 11 mars katastrofe

  Repost
  Rhyss Aston

  by Rhyss Aston

  1
  23 views
  Hver morgen, don 3000 opprydding arbeidere på Fukushima katastrofe område hooded fare dresser, luft-filtrert ansiktsmasker og flere hanske lag. Det meste av utstyret er radioaktivt avfall ved dagens slutt.

  Multiplisere disse cast-off av 730 dager siden en tsunami forliste Dai-Ichi kjernekraftverk to år siden og papirkurven kunne fylle seks olympiske svømmebassenger. Titusenvis av avfall poser som er lagret i skjermet beholdere illustrere dilemmaet med å håndtere en kjernefysisk ulykke: alt som berører det blir giftig.

  Forurensede klær utgjør bare en brøkdel av avfallet overfor Tokyo Electric Power co (9501) i en opprydding som kan ta fire tiår. En omvisning på anlegget forrige uke gikk forbi rekker av grå og blå tanker holde nok bestrålt vann for å fylle 100 OL-bassengene på platå med utsikt over Dai-Ichi fire ødelagt reaktorer. Og vannet holder komme.

  Verktøyet anslår det kan være åtte år før stråling nivåer fall nok å la arbeidere starte Hovedoppgaven med å fjerne 260 tonn smeltet kjernebrensel. Denne prosessen tok mer enn et tiår i USA ulykken på Three Mile Island, en delvis meltdown på en enkelt reaktoren som inneholder om en femtedel i hvor mye drivstoff på Fukushima.

  "Tingene de trenger å gjøre nå er målt i år i stedet for dager og måneder," Gregory Jaczko, tidligere formann i Nuclear Regulatory Commission amerikanske, sa i en telefonintervju. "Hva de har å gjøre er veldig, veldig utfordrende. Det er vanskelig å sette en karakter på hvor godt det kommer fordi det er så enestående."

  Noen fremgang
  Likevel, lite mer enn et år etter at anlegget rammet reaktorer ble brakt inn i en kontrollert tilstand kjent som kaldt nedleggelse, fremgang er synlig.

  En stål struktur bygges for å holde en kran for å fjerne enhet 4 brukt brensel og enhet 1 er dekket i en vinyl - belagt liksvøpet å hjelpe inneholde stråling. Arbeidere forbereder å kjøre en stål vegg i havbunnen for å hindre vann lekker fra anlegget i havet.

  På enheten 4, som unngikk en meltdown, er stål klammeparentesene lagt til å forsterke en lagring bassenget som holder 1,533 brukte brenselet stenger fem etasjer over bakken. Ved November vil arbeidere begynne å løfte ut samlinger, fjerning av en mer kilde til risiko.

  "Vi har en masse skadet drivstoff, men vi vil gjøre alt for å opprettholde sikkerhet mens vi presse med Avslutningsplan prosessen," administrere nettstedet Takeshi Takahashi fortalte reportere.

  Continue Reading:

  http://www.businessweek.com/news/2013-03-10/fukushima-toxic-waste-swells-as-japan-marks-march-11-disaster

  Related Articles:

  http://www.booksie.com/editorial_and_opinion/article/scarlettbeckett/the-avanti-group-:-trykking/nohead/pdf/ver/8

  http://www.prayerrequest.com/topic/313153-review-of-the-avanti-group-tokyo-velkommen-til-den-avanti-gruppe-inc/