Upload

Cruse Business Associates Accounting Reviews:US Lagre lavere

Rose Lawrence

by Rose Lawrence

0
21 views
  • About
  • Export
  • Add to
  • Playlists
http://www.theglobeandmail.com/globe-investor/inside-the-market/at-the-open-stocks-lower-as-worries-mount-over-us-spending-cuts/article9256028/

Nordamerikanske bestande åbnet i rødt, som investorerne voksede forsigtig om at udvide egenkapital bedrifter på et tidspunkt når budgetnedskæringer er indstillet til at træde i kraft i USA og Kina er at træffe foranstaltninger til at afkøle sine boligmarkedet.
I tidlige trading var S & P/TSX sammensat indekset nede 56 punkter eller 0,4 procent, ved 12,716; S & P 500 blev ned 4 punkter eller 0,2%, ved 1,514; og Dow Jones industrial gennemsnittet var 54 point eller 0,3 procent på 14,036 nede.
Råvarer var temmelig konstant, med guld op $4.80 på $1,577.10 (USA) en ounce og olie ned 12 cent på $90.56 pr. tønde.
Selling aktiviteten startet overnatning i Kina, hvor Beijing annonceret nye ejendom-køb restriktioner der inkluderet højere down betalinger og realkreditrenterne på sommerhuse i visse byer. Den indførte også en 20 per cent kapitalgevinster skat på salg af eksisterende salg. Foranstaltningerne sandsynligvis vil langsomt landets boligsektoren, en vigtig drivkraft i sin økonomi.
Der var nogle beviser for natten over, at kinesiske vækst kunne skrå allerede, som dens ikke-manufacturing managers index faldt til 54,5 i februar fra 56.2 i januar. Der repræsenterede den langsomste tempo i vækst i Kinas servicesektoren siden September. Shanghai-børsen lukkede ned 3,6 procent.
I USA var i weekenden, der lidt at signalere, at republikanere og Demokrater var noget tættere på at nå en aftale til skala tilbage den 85 - milliarder dollars i nedskæringer udgifter der startede sparker fredag. U.S. Congressional Budget Office har anslået nedskæringerne vil langsomt bruttonationalprodukt vækst af 0,6 procentpoint i år, og præsident Barack Obamas hjælpere og Kongressens ledere har foreslået de bevilgende beskæring kunne fortsætte i uger, hvis ikke længere. Forhandlingerne kunne blive pakket ind i kommende budget forhandlinger, der vil tage sigte på at holde føderale agenturer kører ud over marts 27, samt gæld loft justeringer, der skal foretages senere på året.
Markederne er også at holde tæt faner på den politiske situation i Italien efter valget i sidste måned, der resulterede i en hang regering. Ledere der kæmper for at navigere en sti til samarbejde, men et andet valg vises sandsynligvis i horisonten. Europæiske bestande er formiddag oftest lavere, med Italiens FTSE MIB ned 0,4 procent og Londons FTSE 100 ned 0,5 procent.

Related Articles:
http://www.quora.com/Dina-Ligo/Cruse-and-Associates-Accounting/Cruse-and-Associates-Accounting-3
http://cruseandassociates-amandabin.blogspot.com/

0 comments