Advertising Console

  Avanti Group Commodities- Vandaag In grondstoffen aardgas winst

  Repost
  dm_50f8b366471dc

  by dm_50f8b366471dc

  1
  11 views
  Energie: ruwe olie gesloten lager voor de derde sessie in een rij handel onder 90 dollar per vat voor het eerst in 2013. Ik voel me prijzen zijn zeer dicht bij het vinden van ten minste een verhandelbare bodem. Als het toekomst Maak geen nieuwe dieptepunten in de volgende 2 sessies die ik zou willen terug in longs waden stay tuned. RBOB gaf terug bijna 1%, maar houden haar 50 dagen MA, in April op $3.0750. Voor nu lijkt dat de lijn in het zand. Na een correctie van 25 cent kunnen we sommige waarde stay tuned hebben gevonden. Stookolie is 30 cent lager in de laatste 3 weken 3 maanden van winsten teruggeven. Als vandaag niet een tussentijdse lage was denk ik dat we zijn heel dichtbij. Het duurt een nederzetting terug meer dan $3 te bevestigen van een laag. Aardgas kreeg beter dan 2% dat het hoogst in 6 weken dicht. Prijzen zijn onder de 100 dagen MA sinds medio januari maar handel 5 cent hoger zou doordringen dat niveau en waarschijnlijk leiden tot een handel in de buurt van $3.70 in April.

  Aandelenindexen: De 9 dagen MA ondersteund de S & P als futures terug in de buurt van hun hoogtepunten waarderen 0,61% vandaag gesloten. Vorige highs moeten fungeren als weerstand, maar al dat gepraat van een drievoudige top kijken op een historische grafiek is er geen extra 4-6% waardering uit te komen? Ik heb een paar klanten in bearish handel en wij hopen zeker niet. Ik moet mezelf eraan herinneren dat meestal wanneer u uw pijngrens bereikt de markt in het algemeen draait in uw voordeel we er nu zijn. De Dow zetten gewoon beter dan 40 punten te dicht bij verse contract highs. Kijkend naar de grafiek futuresprijzen zijn momenteel minder dan 1% van 2007 hoogtepunten. Ik zie deze prijzen niet als duurzame

  Metalen: Verhandeld goud van $ 50/ounce alleen naar beneden terug te komen in de voorgaande sessies. Prijzen zich vandaag net boven $1570 in April. Mijn interpretatie is dat wij zetten in de 2013 lage zeer dicht bij de huidige niveaus. Ik heb geadviseerd clients schaal in bullish handel in recente contacten. Alle handel onder de $ 28.40/ounce is afgewezen in mei zilver en met prijzen 20 cent boven dat niveau als van deze post ik schalen in de bullish handel.