Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

YÖN TECH: Parlamenttia harkitsemaan sähköpostin tietosuoja bill , hong kong technology abney associates

5 years ago20 views

Source: http://thehill.com/blogs/hillicon-valley/technology/285397-overnight-tech-house-to-consider-email-privacy-bill
hong kong technology abney associates
LEDE: House oikeuslaitoksen valiokunnan puheenjohtaja Bob Goodlatte (R -VA) sanoi keskiviikkona, että hänen komitea harkitsee lainsäädäntöä, joka vaatisi poliisin saada lupaa ennen kuin luet ihmisten sähköpostit, Facebook viestit ja muut sähköisen viestinnän.
Säätävä prioriteeteistaan 2013, Goodlatte totesi hänen paneeli "tarkastellaan nykyaikaistaminen vuosikymmeniä vanha Electronic Communications Privacy Act (ECPA) vastaamaan nykyisen digitaalisen talouden."
ECPA, joka kongressi hyväksyi vuonna 1986, vaatii vain poliisin saada haasteen antaa ilman tuomarin lupaa lukea sähköposteja, jotka on aloitettu tai jotka ovat yli 180 päivän ikäinen.
Päivitys laki suojella kaikkien sähköisen viestinnän, riippumatta siitä, kuinka vanha ne ovat, on ensisijainen senaatin oikeuslaitoksen komitean puheenjohtaja Patrick Leahy (D -Vt.).
Julkilausumassa Goodlatte totesi, hän myös työntää uudistuksia "estää kevytmielistä patenttiriidoissa ja Yhdysvaltain lait ajan tasalla."
"Talouden vahvuus perustuu uusien keksintöjen suojaamiseen ja rakentaa innovaatio 2000-luvulla," Goodlatte sanoi.
Hän mainitsi myös tietoverkkojen, sanoo hän "ensisijaiseksi parantaa maamme heikkouden sisältävät järjestelmät verkkoihin ja tietokoneisiin, ja kansallista turvallisuutta ja taloudellista hyvinvointia."
Goodlatte maininnut online myynti verolainsäädännön, jonka valiokunta on toimivaltainen. Kymmeniä lainsäätäjät molemmat osapuolet ajavat lainsäädäntö antaa jäsenvaltioiden alv-online-ostoksia.
Rockefellerin esityslista: senaattori Jay Rockefeller (D -W.Va.) myös ilmoitti prioriteeteistaan puheenjohtajana senaatin kaupan-, tiede- ja liikennevaliokunta keskiviikkona.
Rockefeller sanoi haluavansa vahvistaa online eristäytyminen suojelus ja tutkimista tiedoista vakuutuksenvälittäjien — yritykset, jotka ostavat ja myyvät henkilökohtaisia tietoja. Hän sanoi, että hän jatkaa pysäyttämään kuluttajien petos, mukaan lukien puhelimitse laskutus huijauksia.
Hän myös sanoi hän aikoo opiskella lasten väkivaltainen ja sopimatonta median vaikutus ja haluaa edistää kilpailua ja kuluttajien valinnanvaraa videopalvelut.
Rockefeller sanoi, hän jatkaa hänen paneeli valvonta FirstNet, ensimmäinen vastetta suunnitellun valtakunnallinen laajakaistaverkon rakentamiseen. Hän on myös listattu, laajentaa langalliset ja langattomat laajakaistayhteydet ensisijaisena.

VIEW RELATED/OTHER ARTICLES:
http://www.wellsphere.com/healthcare-industry-policy-article/international-internet-and-technology-warning-abney-associates-review/1891125
http://www.wikihow.com/International-Internet-and-Technology-Warning,-Abney-Associates-Review