Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

Abney Associates Security Warning Hong Kong: Intego van nieuwe Mac-beveiligingspakket is belangrijk voor nieuwkomers

5 years ago13 views

In het huidige klimaat van Internet bedreiging is een beveiligingspakket die naar binnenkomende malware zoekt essentieel. Echter als beveiligingssoftware ook technische of verwarrend, klanten is, met name die nieuw op de Mac, niet gebruiken. Intego heeft uiteengezet aan verandering dat alles.

Inleiding

Intego heeft gevonden, door ervaring met klanten, met name Switchers komt naar een Mac, dat een nieuwe omgeving al een duizelingwekkende aangelegenheid is. Als de gebruiker worstelt om te winnen meesterschap over een nieuwe OS, wordt bij wijze van uitzondering eng, geeky, en technische software vaak voorkomen.
Ook, een klant kan zijn gekomen om de Mac, op zoek naar een meer veilige computeromgeving en kan voelen die toegevoegd beveiligingssoftware is niet een dringende zaak. Het probleem is dat er nog steeds agressieve exploits loer die moeten onmiddellijk worden geblokkeerd. De Mac is een solide, OS worden beveiligd, maar elk OS heeft een aantal tekortkomingen dat professionele slechteriken experts op vinden zijn. Inbraak kits zijn zelfs verkocht onder hen.
Natuurlijk, is een van de dingen die een grote veiligheid producten ontwikkelaar kan doen functioneren van een datacenter en kijk voor malware en trends. Duwen bedreiging definitiebestanden aan elke abonnee dat de ondertekening van virussen niet alleen maar een groot aantal malware kan detecteren, kunt de klant profiteren van de enorme rijkdommen, snel, voor een bescheiden jaarabonnement.
Toch, als de beveiligingssoftware te geeky is, nieuwe en verwarrend voorwaarden introduceert, en moeilijk is te begrijpen en te benutten, het zal nog steeds worden vermeden. Dit is waar de Intego Mac Internet Security Premium (MISP) pakket 2013 in spel komt. Het is eigenlijk de Inego Virus barrière X 6 product met een vereenvoudigde gebruikersinterface, sommige van de geekier functies verwijderd en een extra veiligheidspakket toegevoegd. Het biedt hetzelfde niveau van bescherming als X 6, maar met een eenvoudiger user experience (UX).
En dat recht er, kenmerkt beveiligingssoftware. Er is een partitie tussen wat de software kan doen op zijn eigen en welke de software mag verwachten dat de klant om te doen in termen van 1) op te treden en 2) de software configureren. Als te veel last wordt geplaatst op de gebruiker, krijgen niet het deel van de software die perfect prima op eigen werken kan gebruikt.
Intego vertelde me dat, in het verleden zeer technische mensen beveiligingssoftware gebruikt omdat ze ervaren gebruikers waren. Echter, met de groei van het bedrijf van Mac, met 50 procent van de nieuwe klanten komen uit PC's, Switchers, was het tijd voor een product voor niet-technische gebruikers. Dat is MISP 2013.

Continue Reading:
http://www.macobserver.com/tmo/review/integos-new-security-package-is-important-for-newbies

Read Related Articles:
http://www.shelfari.com/groups/101766/discussions/478948/Abney-Associates-internettechnologie-Phishing-E-mail-en-Internet

http://www.getjealous.com/Nataniamorgana

Report this video

Select an issue

Embed the video

Abney Associates Security Warning Hong Kong: Intego van nieuwe Mac-beveiligingspakket is belangrijk voor nieuwkomers
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xxvezy" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above