Voulez-vous effacer les recherches récentes ?

Toutes les recherches récentes seront supprimées

66S dictée cat

il y a 5 ans157 views

Tornem a repetir el Dictat en català pel catorzè any consecutiu en col.laboració amb diverses entitats Nord i Sud catalanes : la federació per a la Defensa de la llengua i cultura catalanes, Ràdio Arrels, el Col.lectiu de professors de català per a adults, l’APLEC, Òmnium Cultural de Catalunya Nord, la Generalitat de Catalunya amb el departament de Política lingüística i la Casa, les edicions Larousse, l’institut d’Estudis catalans, la Fundació Gran Enciclopèdia catalana, l’editorial El Trabucaire i la fundació Festival de Perelada. L’edició 2013 d’aquesta manifestació tindrà lloc el proper dissabte 2 de març del 2013 a les 15 h 00 al satèl.lit del palau de les exposicions de Perpinyà. Un any més esperem reunir un màxim de gent, entre les quals esperem trobar-vos un cop més. També, us convidem a presentar-vos a l’acte en companyia de més persones, família o amics. Amb aquest motiu, trobareu adjunt dues fitxes d’inscripció que us permetran formalitzar ràpidament la vostra participació.
Seguint l’exemple dels anys passats, us oferirem un diploma del Dictat 2013, com a record de la vostra presència, i, ho esperem, un dels premis reservats als autors dels millors dictats.
Si desitgeu tenir fitxes de participació suplementàries, no hesiteu a passar per les llibreries perpinyanenques Torcatis i Llibreria Catalana, el departament Català de la mediateca de l’Ajuntament de Perpinyà, el centre de formació al català multimèdia (12 carrer de la Fusteria), o contactant-nos a :

Servei d’Afers catalans • 11 carrer Émile Zola • 66000 Perpinyà.
Tel : 04 68 62 38 82 • Fax : 04 68 66 33 52.
Correu electrònic : regicat@mairie-perpignan.com

Esperant veure-us de nou al dictat, amiga, amic, us saludem cordialment.